10 наурыз күні білім беру ұйымындағы тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияға арналған жаднамамен мектеп асханасымен тікелей жұмыс жасайтын ( аспазшы, асхана қызметкері,шаруашылық меңгерушісі, қоймашы) қызметкерлері танысты. Бұл жаднамада санитарлық эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап, ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына, жинау мүккамалына, бөлшектеу мүккамалына, асхана ыдысына, қойма үй
жайларына, тамақ өнімдерін қабылдағанда қойылатын талаптар бойынша тексеріс жүргізілетіндігі көрсетілген.
View the embedded image gallery online at:
http://taskala-bilim.edugov.kz/kz/janaliktar-basti-oral/13715-tama-tanu-sapasyna-monitoring.html#sigFreeId86059d2caf
http://taskala-bilim.edugov.kz/kz/janaliktar-basti-oral/13715-tama-tanu-sapasyna-monitoring.html#sigFreeId86059d2caf